Apagard M-Plus fogfehérítő fogkrém nano-hidroxiapatittal (125g)

A japán Apagard M-Plus fogkrém (125 g) orvosi nano-hidroxiapatit tartalma révén erősíti a fogzománcot, miközben fogszuvasodás-gátló és fogfehérítő tulajdonságokkal bír.

Az Apagard M-Plus fogkrém különleges összetevője a kagylókban megtalálható konkin fehérje, ami ragyogóbbá, fényesebbé teszi a fogfelszínt.

Enyhe mentolos íze kellemesen felfrissíti a leheletet.

5 700 Ft ÁFA-val

Az orvosi tisztaságú nano-hidroxiapatit (nano<mHAP>) a kalcium-foszfát tartalmú hidroxiapatit szabadalmaztatott formája, melyet az Apadent termékeket gyártó japán Sangi vállalat jegyzett 1993-ban. Az összetevő több klinikai vizsgálaton is bizonyította hatékonyságát.

A nano méretű hidroxiapatit majdnem megegyezik a fogunk szerkezetében található hidroxiapatittal, így könnyebben beépül a fogzománcba, használata biztonságos és biokompatibilis.

A nano-hidroxiapatit három módon támogatja a fogzománc egészségét:

– Segít összegyűjteni és eltávolítani a fogzománcon felhalmozódott plakkot: nanorészecskéi megkötik a szájüregi baktériumokban és plakkban található fehérjéket, megkönnyítve azok eltávolítását a fogzománcról.

– Helyreállítja a fogzománc apró repedéseit: a kristályos szerkezetű kalciumfoszfát nanorészecskék közvetlenül helyreállítják a fogzománc demineralizált (ásványi anyag-vesztett) területeit és kitöltik a fogzománc mikroszkopikus repedéseit.

– Remineralizálja a fogzománcot, megelőzve az ásványi anyag-vesztett területeken meginduló fogszuvasodás kialakulását. A dentincsatornák lezárásával enyhíti a fogérzékenység okozta panaszokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló