Sale!

SPLAT Blackwood (fekete) fogkrém 75ml

A  SPLAT BLACKWOOD fekete fogkrémet azoknak tervezték, akik hosszantartó friss leheletet és természetesen fehér, egészséges fogakat szeretnének.

Boróka ízű.

Nem tartalmaz fluoridot.

Original price was: 2 944 Ft.Current price is: 2 699 Ft. ÁFA-val

A SPLAT BLACKWOOD fekete fogkrémet azoknak tervezték, akik hosszantartó friss leheletet és természetesen fehér, egészséges fogakat szeretnének.

A borókabogyó kivonat és a komplex hatóanyagok védelmet nyújtanak a baktériumok elszaporodása és a lepedékképződés ellen. A rendkívül hatékony fertőtlenítő hatással rendelkező Biosol® megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és tonizálja az ínyt. A fogkrém fényes fekete színét a karéliai nyírfa faszén adja, ami fehérítő hatású, elnyeli a kellemetlen szagokat.

Boróka ízű.

Nem tartalmaz fluoridot.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK Stevia kivonat, Biosol, aktív szén, boróka kivonat. KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT Tisztító hatás – 97,3%.  Gyulladáscsökkentő hatás – 93,8%.  Vérzéscsillapító hatása – 70,6%.  Fehérítő hatás – 50%.

TÉNYEK Az egészséges fogzománc áttetsző, színe hasonlít az elefántcsonthoz. Amikor a fogak felszínére plakk, illetve fogkő rakódik, mechanikai hatás éri a fogzománcot, és ennek eredményeként megváltozik a fogak demineralizációja és remineralizációja, ebben az esetben a fogak professzionális kezelésre szorulnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló