Dr. Landa gyógynövényes szájvíz koncentrátum (3 hónapra elegendő)

 

8 990 Ft ÁFA-val

Elfogyott

Egy csomag két üveg 250ml-es szájvizet tartalmaz (nem azonos összetételű).

Dr. Landa saját kifejlesztésű védett technológiájának köszönhetően a készítmény magasabb koncentrátumban tartalmazza a hatóanyagokat. Ez a mennyiség a három hónapos kezelésre elegendő. A termék két üveg szájvizet tartalmaz, amelyek gyógynövény kivonatokból és propoliszból állnak. Az I. és II. szájvíz kombinációja tovább növeli szájvíz teljes hatékonyságát és kiemelkedő készítménnyé teszi a fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésében.

  • Hatásos a parodontózis és a fogínygyulladás ellen
  • Megállítja a fogínyvérzést
  • Megszünteti vagy csökkenti a fogak mozgását
  • Megállítja a fogínysorvadás kialakulását
  • Megakadályozza a fogak és az implantátumok kiesését
  • Megállítja a fognyakak szabaddá válását
  • Eltávolítja a szájszag kórokozóit
  • Csökkenti a fogkőképződést

Teljesen természetes termék

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) teljesen természetes, két összetevőből álló (I üveg és II üveg) termék, amely gyógynövény kivonatokat és propoliszt tartalmaz, kémiai anyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

 

Terhes nők és szoptató kismamák is használhatják

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) a terhesség és a szoptatás ideje alatt is biztonságosan használható. Ugyanakkor a növényi összetevők és a propolisz allergiás reakciót válthatnak ki, ezért ennek lehetőségét a használat előtt ki kell zárni. Mivel a szájvizet a használat során nem szabad lenyelni, a szájvíz használata nem befolyásolja a terhesség és a szoptatás lefolyását. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz használatát 1:1 arányú vagy az egyéni tűrőképesség alapján meghatározott hígításban ajánljuk.

 

Tartalom és csomagolás

Egy csomag Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum) 2 üveg, eltérő összetételű szájvizet tartalmaz (I és II szájvíz), üvegenként 250 ml folyadékkal (2 x 250 ml). A csomag része egy 15 ml-es műanyag mérőpohár, ami megkönnyíti a megfelelő adagolást. Az egészségmegőrző kezelés esetén (öblögetés hetetne 2 x) a csomag tartalma körülbelül 3-6 hónapra elegendő.

 

Használati utasítás

A szájüreg öblögetését először az I szájvízzel kezdjük, majd a II szájvízzel folytatjuk. Javasoljuk, hogy az öblögetést legalább 1-3 percig intenzíven végezze mindkét szájvízzel. Az öblögetéshez a szájvíz hígítás nélkül is használható, de igény esetén hígítani is lehet. Egy-egy öblögetéshez 10-15 ml folyadékot használjon. A hígítatlan gyógynövényes szájvíz a beteg ínyen irritációt okozhat. Ebben az esetben vízzel vagy erdei zsurlós teával hígíthatja az oldatot 1:1 –  1:3 arányban.  A hígítás arányát az egyéni tűrőképesség alapján válassza meg. A szájvizet alapos fogmosás után használja. A szájvizet ne nyelje le! A használat utáni 30 percben ne étkezzen és ne igyon. Súlyosabb problémák esetén a részletes használati utasítás szerint járjon el.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló