Sale!

SPLAT Active fogkrém 100ml

A SPLAT AKTIV átfogó szájhigiéniát biztosító fogkrém.

Ez az egyedülálló fekete fogkrém a bajkál sisakvirág, bőrlevél és spirulina aktív kivonatainak köszönhetően erős gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatású.Fluort tartalmaz (1000 ppm).

Original price was: 1 890 Ft.Current price is: 1 699 Ft. ÁFA-val

SPLAT AKTIV átfogó szájhigiéniát biztosító fogkrém.

Ez az egyedülálló fekete fogkrém a bajkál sisakvirág, bőrlevél és spirulina aktív kivonatainak köszönhetően erős gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatású. A- és E-vitamin tartalma regenerálja és erősíti az ínyt. A kalcium-glicerofoszfát – mint az egyik leghatékonyabb kalciumforrás – fokozza a zománc remineralizációját. Az innovatív Sp.White Rendszer® biztonságosan fehéríti és csillogóvá teszi a fogzománcot. A fogkrém nem tartalmaz színezéket. A sötét szín a természetes növényi kivonatokból származik.

Fluort tartalmaz (1000 ppm).
AKTÍV ÖSSZETEVŐK: Bajkál sisakvirág kivonat, bőrlevél kivonat, spirulina, nátrium-foszfát, kalcium-glicerofoszfát, A-vitamin és E-vitamin.
KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT: A tisztító hatás – 40,3%.  Gyulladáscsökkentő hatás – 54,2%.  Vérzéscsillapító hatás – 58,2%.
TÉNYEK: Az felnőtt lakosság mintegy 95%-a szenved valamilyen ínygyulladásban. A gyulladás korai jelei, amelyek már gyermekkorban is előfordulhatnak, a vérző íny és a rossz lehelet. Az előrehaladott fogágyi gyulladás az egyik leggyakoribb oka a fogak elvesztésének. A kiváló minőségű fogzománccal és fogínnyel megelőzhető a jövőbeli problémák kialakulása.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló