SPLAT Green Tea fogkrém 100ml

A Splat Professional Zöld tea fogkrém.

A zöld tea, zsálya és kamilla kivonatot tartalmazó frissítő fogkrém hatékonyan járul hozzá az egész napos, baktériumok és lepedék elleni védelemhez.

Fluorid mentes.

1 815 Ft ÁFA-val

Splat Professional Zöld tea fogkrém.

A zöld tea, zsálya és kamilla kivonatot tartalmazó frissítő fogkrém hatékonyan járul hozzá az egész napos, baktériumok és lepedék elleni védelemhez. A kalcium és aminosav tartalmú természetes gyöngyök erősítik a fogakat és az ínyt, növelik a zománc ellenállását a fogszuvasodással szemben. A bio-koncentrált levendula erős fertőtlenítő hatással rendelkezik és hatékonyan gyógyítja az ínyt. Az innovatív Sp.White Rendszer® biztonságosan fehéríti a fogzománcot. Ezt a hatékony fogkrémet úgy tervezték, hogy elősegítse a fogak és az íny egészséges anyagokkal való feltöltését, és védelmet biztosítson az étkezés utáni plakk kialakulással szemben. Hosszan tartó frissességet biztosít.

Fluorid mentes.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK: Bio-koncentrált levendula, zöld tea kivonat, Polidon®, tetrakálium-pirofoszfát, kamilla kivonat, zsálya kivonat, gyöngy-kivonat, papain.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT: Tisztító hatása – 52,1%.  Gyulladáscsökkentő hatása – 28,3%. Vérzéscsillapító hatása – 66,4%.

TÉNYEK: Minden étkezés után maradnak a fogakon élelmiszer-részecskék, baktériumok és lepedék, ami károsítja a fogzománc kemény szövetét, és fogszuvasodás kialakulásához vezet. A baktériumok savat választanak ki magukból, amely “megeszi” a zománcot és megnöveli a fogak érzékenységét.
Ezért olyan fontos, hogy tisztítsa meg a fogakat minden étkezés után, és használjon fogzománc erősítő fogkrémet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló