SPLAT Love fogkrém 75ml

Fehéríti a fogzománcot. Vírusölő hatású, és hosszan tartó friss leheletet biztosít. A Pezsgő Málna SPLAT LOVE fogkrém japán perilla mag kivonattal – a perilla a hagyományos japán konyha egyik alapvető növénye, mely gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal bír.

Véd a herpes simplex vírus ellen.

Nem tartalmaz: SLS-t, triklozánt, klórhexidint, szacharint.

Kellemes málna ízű.

Fluoridmentes.

2 090 Ft ÁFA-val

A Pezsgő Málna SPLAT LOVE fogkrém japán perilla mag kivonattal – a perilla a hagyományos japán konyha egyik alapvető növénye, mely gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal bír.

Gátolja a kariogén mikroorganizmusok szaporodását, így megakadályozza a fogszuvasodást. A lekerekített polírozó részecskék gyengéden fehérítik a fogzománcot, simává és csillogóvá teszik annak felszínét.A fogkrém egyik specifikus komponense az édesgyökér, mint természetes édesítőszer, amely gyulladáscsökkentő hatású és véd a herpes simplex vírus ellen. A természetes diszacharid hosszan tartó friss leheletet biztosít, megakadályozza az illékony kénvegyületek kialakulását, amelyek a rossz lehelet egyik kiváltó okai.

Nem tartalmaz: SLS-t, triklozánt, klórhexidint, szacharint.

Kellemes málna ízű.

Fluoridmentes.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK Japán perilla mag kivonat, dikálium-glicirrizát, természetes diszacharid, lizozim.TÉNYEK Minden ember szájában számos kórokozó mikroba él, amelyek megváltoztatják a szájüreg mikroflóráját, így káros környezetet biztosítva a fogzománcnak, ami annak sérüléséhez, és rossz lehelet kialakulásához vezet. A japán perilla mag kivonat nagy mennyiségben tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló