SPLAT Maximum fogkrém 100ml

A SPLAT MAXIMUM eltávolítja a kávé, tea, dohány okozta elszíneződéseket.

Nem tartalmaz: SLS, triclosan, klórhexidin, szacharin, peroxid.

Fluorid mentes.

1 999 Ft ÁFA-val

Elfogyott

SPLAT MAXIMUM eltávolítja a kávé, tea, dohány okozta elszíneződéseket.

A nano-hidroxiapatitot, cink-ionokat és növényi kivonatokat tartalmazó innovatív bioaktív fogkrém hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen és erősíti a fogzománcot. A nano-hidroxiapatit, aktív formulája mélyen behatol a zománc sérült területeibe, így erősítve szerkezetét. A Polydon® fehérítő komponens biztosítja a dohányzás, kávé és tea okozta elszíneződések hatékony eltávolítását. A papain természetes enzimjei felbontják a protein burkot. A cinkionok, a természetes antiszeptikus timollal kombinálva vérzéscsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak, gátolják a rossz leheletet okozó káros baktériumok felhalmozódását. Az innovatív Luctatol® rendszer irányítottan járul hozzá a karcinogén baktériumok elpusztításához.

Nem tartalmaz: SLS, triclosan, klórhexidin, szacharin, peroxid.

Fluorid mentes.

Aktív összetevők: Nano-hidroxiapatit, Polydon®, cink-citrát, Papain, SEBOMINE enzim komplex, édesgyökér kivonat, timol.

Klinikailag bizonyított, hogy: Szagtalanító hatása – 36.36% Fogfehérítés hatékonysága – egy árnyalat, 4 hét alatt Meghosszabbított tisztító hatás – 69,45% Fogszuvasodást gátló hatása – 66,67% Fogérzékenység csökkenése – 61,70% Remineralizáló hatékonyság – 66,67% Gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatékonyság – akár 71.20%

TÉNYEK: 5000 hölgy körében végzett felmérésünk kimutatta, hogy a megkérdezettek 43%-a az egyik legfontosabbnak tartja az első randevún, hogy kellemes legyen leheletünk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló