SPLAT Medical Herbs fogkrém 100ml

A SPLAT MEDICAL HERBS hatékony megoldás a gyulladt ínyre, fogzománc erősítő fogkrém.

A smaragdzöld fogzselé zsálya, kamilla és galagonya kivonatokkal biztosítja a fogak és az íny hatékony ápolását, gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatású.

A kalcium-laktát a fluorid ionokkal együtt erősíti és védi a fogzománcot a szuvasodástól.

Fluort tartalmaz (1000 ppm).

1 467 Ft ÁFA-val

SPLAT MEDICAL HERBS hatékony megoldás a gyulladt ínyre, fogzománc erősítő fogkrém.

A smaragdzöld fogzselé zsálya, kamilla és galagonya kivonatokkal biztosítja a fogak és az íny hatékony ápolását, gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatású. A tojáshéjból kinyert Kaltsis® erősíti a fogzománcot és megakadályozza a fogszuvasodást. A homoktövis kivonat elősegíti a száj lágy szöveteinek gyógyulását. A geránium növényi olaja antiszeptikus, antivirális és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal bír, amely enyhén befolyásolja az érzelmi állapotot, erőt ad, és könnyed hangulatot biztosít. A fluorid ionok felgyorsítják a zománc reminalizációját. A kalcium-laktát a fluorid ionokkal együtt erősíti és védi a fogzománcot a szuvasodástól.

Fluort tartalmaz (1000 ppm).

AKTÍV ÖSSZETEVŐK: Geranium illóolaj, homoktövis kivonat, galagonya kivonat, kamilla kivonat, zsálya kivonat, fluorid ionok, Kaltsis®.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT: Tisztító hatás – 41,3%.  Gyulladáscsökkentő hatás – 28,5%.  Vérzéscsillapító hatás – 66,5%.

TÉNYEK: A természetes illóolajok és növényi kivonatok nemcsak a fogínyre vannak pozitív hatással, hanem az egész testre. Az erős antibakteriális hatás hosszantartó frissességet biztosít, gyógyítja a lágyszövetet és megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, ezáltal biztosítja a szájüreg egészséges mikroflóráját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék ajánló